Αρχική/Προφίλ

Προφίλ

Η εταιρεία Lemonis natural stones μια δυναμική και αναπτυσσόμενη επιχείρηση, δραστηριοποιείται στην πρωτογενή εξόρυξη πέτρας αφύτου καθώς και στην εμπορία μεγάλης ποικιλίας φυσικών πετρωμάτων. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για την ασφαλή και άρτια εξόρυξη της φυσικής πέτρας αφύτου, την επεξεργασία και την μεταφορά της με ιδιόκτητα φορτηγά, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή στο εξωτερικό.

Η φυσική πέτρα αφύτου διατίθεται ακατέργαστη, για επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων αλλά και επεξεργασμένη, για την κατασκευή διαφορών διακοσμητικών αντικειμένων όπως βρύσες, εκκλησάκια, πρέκια, καπάκια κλπ. Η εταιρεία αναλαμβάνει την μελέτη και τοποθέτηση πέτρας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας αυθεντικό στυλ και μοντέρνο design.

H Lemonis Natural Stones αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση, ειδικών κατασκευών εξωτερικών χώρων με έμπνευση και γούστο.  Ειδικές κατασκευές από φυσική πέτρα, ακανόνιστη ή τετραγωνισμένη, όπως πέργκολες, ζαρντινιέρες, βραχόκηπους, υπαίθρια καθιστικά, μονοπάτια, πλακόστρωτα, πατώματα (deck).

Έχοντας ως κύρια μέριμνα την ικανοποίηση και των πιο αυστηρών απαιτήσεων των πελατών της, η εταιρεία Lemonis natural stones, προσφέρει άριστη ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές. Η μεγάλη αντοχή στον χρόνο και την ψύξη, ο μικρός βαθμός αποσάρθρωσης, η αντιολισθητική του ιδιότητα και η μεγάλη του σκληρότητα είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα της φυσικής πέτρας.

Χρησιμοποιώντας φυσική ακανόνιστη πέτρα σε χρωματισμούς ώχρας αποδώσαμε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η ορθή τοποθέτηση της πέτρας αναδυκνύει την κατασκευή και εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό κάλλος της τοποθεσίας. Φυσική τετραγωνισμένη πέτρα σε αποχρώσεις ώχρας χρησιμοποιήθηκε για την επένδυση εξωτερικών τοίχων περίφραξης καθώς και την επένδυση τοίχων στις επιφάνειες των εκκλησιών.

Οι εφαρμογές τις πέτρας Aφύτου είναι απεριόριστες τόσο για τον εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο και διαρκούν πάρα πολλά χρόνια.


Top